Dani Oțil și Gabriela Prisecariu și-au surprins din nou fanii cu o poză fierbinte: „Poate vă întoarceți cu un bebe din vacanță”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 14:49

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisecariu, și-au petrecut sfârșitul de an într-o vacanță exotică în Insulele Maldive. Deși au fost destul de discreți viața lor personală, acum cei doi par mai amorezați ca niciodată și au decis să nu-și mai ascundă sentimentele de ochii publicului.

În urmă cu o săptămână, logodnica prezentatorului de televiziune a postat pe rețelele sociale o poză îndrăzneață cu ea și Dani, iar acum a apărut în mediul online o nouă fotografie fierbinte cu cei doi amorezați.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Dani Oțil și Gabriela Prisecariu și-au surprins din nou fanii cu o poză fierbinte: „Poate vă întoarceți cu un bebe din vacanță”

De data aceasta, fotografia a fost postată chiar de matinalul de la “’Neatza”, care a explicat, într-un mod ușor ironic, că nu e nimic indecent în poza respectivă. În imagine apar Dani și Gabriela, în costume de baie, tolăniți unul peste celălalt pe o barcă.

„Bine… Încă una și gata 🙄 Nu… Nu este o poză îndecentă, este o metoda de prim ajutor în cazul hipotermiei suferite la scufundări”, a scris Dani Oțil în dreptul pozei.

După cum era de așteptat, la scurt timp după publicarea fotografiei au apărut și reacțiile fanilor care au îi “suspectează” pe cei doi că se vor întoarce acasă cu o surpriză: “Poate vă întoarceți 3-4 din această vacanță”, “Poate veniți și cu un bebe, dă doamne să fie cu noroc!”, “Gata! Până aici ți-a fost! Neicușorule, învață să schimbi scutecul, să îi cânți copilului, să prepari laptele praf, să faci ceaiul… GATA!”.

Vezi fotografia fierbinte cu Dani și iubita sa în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro