Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au fotografiat în cea mai fierbinte ipostază de până acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 martie 2021, 08:27

Dani Oțil (40 de ani) și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu (26 de ani), au decis să-și petreacă sfârșitul de an într-un loc exotic. Cei doi au dat mai întâi o fugă în Poiana Brașov pentru a testa pârtia, iar apoi au plecat departe de frigul și aglomerația stațiunilor montane din România într-o vacanță de vis în Insulele Maldive.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Dani și Gabriela sunt foarte de activi pe rețelele sociale, așa că nu a durat mult până ca fanii lor să se delecteze cu poze inedite din minunata lor escapadă. Numai că de data aceasta, internauții care îi urmăresc pe Instagram au avut parte de o surpriză de proporții când iubita celebrului prezentator de la Antena 1 a postat o fotografie fierbinte în care ea apare pe jumătate dezbrăcată, iar Dani îi acoperă unul dintre sâni cu palma. Postarea celor doi îndrăgostiți a strâns peste 15 mii de apercieri din partea fanilor și a apropiaților.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au fotografiat în cea mai fierbinte ipostază de până acum

Citeşte şi: Dani Oțil, gelos pe iubita sa, Gabriela Prisăcariu: „Nu-ți mai arăta buricul”

Vezi fotografie fierbinte în galeria foto de mai sus.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de un an jumătate. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2020, dar nu au reușit încă să facă nunta din cauza pandemiei de COVID-19.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro