Cum se menține Simona Pătruleasa în formă. „Fac asta aproape zilnic”

De Unica.ro, pe

Simona Pătruleasa va împlini 48 de ani în noiembrie 2022, însă nimeni nu i-ar da mai mult de 30. Știrista acordă o atenție deosebită alimentației și este adepta unui stil de viață activ.

Cum se menține Simona Pătruleasa în formă. „Fac asta aproape zilnic”

„Îmi plac dulciurile foarte tare. Nu vreau să mă frustrez, mănânc înghețată (n.red.: și alte deserturi), dar după ora 18:30 nu mai mănânc nimic, beau doar apă și ceai. Fac o pauză de 15-16 ore (n.red.: până ia masa a doua zi). Țin de un an de zile și funcționează pentru mine”, a explicat Simona Pătruleasa, în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

„De când mă trezesc devreme (n.red.: pentru matinal), nu mai am atâta energie cum aveam înainte, dar fac acasă exerciții cu gantere, pe stepper, abdomene, am o bicicletă. Fac asta aproape zilnic, dar nu atât de mult cât mi-aș dori. E o diferență, nu mai ai același tonus, trebuie să faci anumite lucruri pe care eu nu le fac, poate, atât cât ar trebui. Fac masaj, ăsta este răsfățul suprem, îmi place foarte mult. Am pe cineva care vine acasă de două ori pe săptămână”, a completat.

Simona Pătruleasa soț copil

Din 2008, Simona este căsătorită cu Sabin Ivanof, alături de care are o fiică, Ingrid, în vârstă de 10 ani.

„Sâmbăta, duminica, mergem cu bicicletele, toți trei. Sunt zilele noastre de mers cu bicicletele, 2 ore, cam așa. Înainte încercam să merg mult pe jos, acum nu. Mă relaxez conducând și ascultând muzică. Și am grijă la ce mănânc. (…) Mi-am făcut un program care funcționează foarte bine. De luni până sâmbătă mănânc corect și foarte sănătos, iar duminică îmi fac cadou ceva dulce”, mai spunea Simona în iunie 2021, în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

Citește și: Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

Cu ce se ocupa Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV?

Înainte de a deveni prezentatoare TV, Simona Pătruleasa a lucrat ca învățătoare. Simona avea deja 30 de ani când a ajuns în televiziune, dintr-o întâmplare, în urma unui casting la care a ezitat să meargă. Vedeta și-a început cariera de învățătoare în orașul natal, Râmnicu Vâlcea, și a continuat-o în București. Simona s-a mutat în Capitală când avea doar 21 de ani, iar 9 ani mai târziu debuta în televiziune.

Simona PătruleasaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

„A fost o întâmplare, nu mi-am dorit, nici nu m-am gândit. Am făcut într-o vară un curs de televiziune, dar l-am făcut așa, ca să-mi umplu timpul într-un mod plăcut. Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez în domeniul acesta. La un moment dat, am aflat de la un prieten că se face un casting la o anumită televiziune. Mi-a luat două săptămâni să mă hotărăsc să mă duc și, după ce m-am dus, cam la două săptămâni m-au chemat. În momentul în care m-am prezentat la casting nu mai lucram în învățământ”, declara Simona în decembrie 2019, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!