Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a căsătorit cu o lună în urmă, pe 15 mai 2021. În prezent, Gabriela este însărcinată cu primul lor copil, un fiu.

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și Dani, ce studii are și în ce lună va naște.

Gabriela este însărcinată în 7 luni și va deveni mamă la începutul lunii septembrie. Întrebată de un urmăritor dacă va naște natural sau prin cezariană, tânăra a răspuns:

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

„Încă nu am decis… vedem ce vrea și bebelușul”. Pe timpul sarcinii, Gabrielei îi este interzis să facă mișcare. „În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave.

Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. (…) Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. (…)

Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, spunea Gabriela în martie 2021.

Despre sarcină, Gabriela a mai dezvăluit pe Instagram: „Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap… în rest [sunt] foarte bine. Înainte de sarcină aveam 60 kg, iar acum am 70”.

La întrebarea „Cum faci față durerilor de spate?”, Gabriela a mai răspuns: „Stau liniștită în pat și mă masează Dani”.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Întrebată de altcineva cum l-a cunoscut pe Dani, modelul a dezvăluit: „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”.

Totodată, Gabriela a dezvăluit că a urmat Facultatea de Drept Titu Maiorescu, însă că profesează ca model, nu în domeniul pe care l-a studiat.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo.

Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.

Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în urmă cu ceva timp, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!