Cum le-a explicat Pepe fetițelor că el și mama lor nu mai sunt împreună

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 19:01

Au trecut două luni de când Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună capăt căsniciei, iar acum artistul a decis că este momentul să le spună tuturor cum le-a explicat fiicelor sale că drumul lui și al mamei lor nu va mai fi același.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Invitat la emisiunea „Showbiz Report”, de la Antena Stars, Pepe a dezvăluit cum le-a făcut să înțeleagă pe fetițelor faptul că el și mama lor au divorțat.

Citeşte şi: Tatăl Ralucăi Pastramă intervine în scandalul dintre fiica sa și Pepe: „Este soţul tău şi trebuie să mori acolo! Nu există divorț!”

„Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect. Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fete, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!