Cum decurge recuperarea Cristinei Neagu, cea mai bună handabalistă din lume

De Ioana Tătaru, pe
Cristina Neagu a fost supusă unei intervenții chirurgicale în Belgia deoarece s-a accidentat grav la genunchiul drept în timpul Campionatului European din Franța. Cum decurge recuperarea celei mai bune handbaliste din lume?

Recuperarea Cristinei Neagu merge foarte bine

„Mă simt bine, recuperarea merge bine, dar sunt conștientă că procesul de recuperare este cu suișuri și coborâșuri. Este o perioadă grea, dar muncesc mult, zi de zi știu că voi reveni și mai puternică. Contează foarte mult faptul că am un psihic tare. Simt că lucrurile merg în direcția bună, iar medicul mi-a spus că în mod normal după șase luni mă voi putea întoarce la handbal. Abia aștept să-mi scot firele de la operație, săptămâna viitoare, apoi să merg la bazin, și peste alte două săptămâni să pot face și bicicletă…cu cât voi face mai multe lucruri, cu atât voi avea și un moral și mai bun” , a declarat Cristina Neagu, pentru Libertatea.ro

Recuperarea Cristinei Neagu

Cristina a mărturisit că nu a vrut să vadă imaginile cu accidentarea urâtă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Ungaria, de la Euro: „Nu am dorit să mă uit la reluări la televizor, dar în primele zile după operație nu puteam scăpa de acele imagini din timpul jocului, îmi tot veneau în minte…M-a durut foarte tare, știu exact ce am simțit și ce s-a văzut la televizor. M-am speriat tare, am țipat de durere, apoi am început să plâng pentru că mi-am dat seama că mi-am rupt ligamentul. Nu vreau să-mi fac sânge rău uitându-ma la acele imagini. În general mi-e greu să văd accidentări la televizor, mai ales că se dau și în slow motion și poți vedea mai în amănunt cum se întâmplă lucrurile… știu că a fost un șoc pentru toată lumea…a fost greu”, a mai spus Cristina.

Sursa: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro