A apărut un alt copil secret al lui Michael Jackson

De Unica.ro pe

Mocienne Petit Jackson, în vârstă de 35 de ani, care afirmă că este nepoata cântăreţei Diana Ross, a solicitat în justiţie un test ADN pentru a demonstra că este…
fiica lui Michael Jackson şi cere o parte din moştenirea megastarului, dar şi custodia copiilor acestuia.

Mocienne Petit Jackson a apelat la un Curtea Superioară din Los Angeles pentru a cere o parte din moştenirea lui Michael Jackson motivând că ar fi fiica megastarului, potrivit site-ului TMZ.com.

Femeia a cerut realizarea unui test ADN pentru a demonstra că tatăl sau este regele muzicii pop care la vârstă de 17 ani, potrivit declaraţiei reclamantei, a avut o relaţie cu sora cântăreţei Diana Ross, care ar fi mama sa, relatează NewIn.

Mocienne Petit Jackson spune că megastarul a lăsat-o însărcinată pe Barbra Ross în 1975. Femeia susţine că atunci când a împlinit nouă ani Katherine Jackson a pus la cale un plan pentru a o răpi şi a o trimite în Belgia cu scopul de a proteja reputaţia fiului său Michael.

Mocienne, care locuieşte în prezent în Olanda, afirmă că cele şapte persoane care au participat la răpirea sa au fost asasinate.

Presupusa fiică a regelui muzicii pop a luat decizia de a se prezenta în faţă justiţiei pentru a cere să fie recunoscută ca moştenitor al megastarului şi pentru a cere o parte din moştenire, precum şi custodia celor trei copii legitimi ai artistului pentru că aceştia „să aibă o viaţă normală”.

Femeia a dat asigurări că suferă de vitiligo, boală de care a fost afectat şi Michael Jackson.

Astfel, Mocienne Petit Jackson se adaugă listei presupuşilor copii nerecunoscuţi ai regelui muzicii pop.

În august 2009 Michael Malachi Jet Jackson a apelat la justiţie pentru a demonstra că este fiul cântăreţului şi că are dreptul la o parte din moştenire.

Presupusul fiu secret al lui Michael Jackson cere un test ADN

Un alt presupus fiu al lui Jackson este Omer Bhatti, tânăr care, potrivit tatălui artistului, este într-adevăr un urmaş secret al megastarului.

Sursa 9am.ro

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro