Ce salarii au concurenții de la Survivor România 2022

De Unica.ro, pe

Survivor România 2022 a avut premiera pe 16 ianuarie, la Pro TV. În Republica Dominicană, 24 de concurenți, 12 Faimoși și 12 Războinici, luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Competiția este găzduită de prezentatorul TV Daniel Pavel.

Ce salarii au concurenții de la Survivor România 2022

Cei 12 Faimoși sunt Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia Bilionera, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia. Xonia și Andreea Tonciu au fost primele două concurente eliminate. Din considerente medicale, înaintea eliminării Andreei, Roxana Ciuhulescu a fost descalificată.

Ce salarii au concurenții de la Survivor România 2022

Cei 12 Războinici sunt Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan. Potrivit CANCAN, Războinicii primesc 1.000 de euro săptămânal, în timp ce salariile Faimoșilor au fost negociate pentru fiecare concurent în parte.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

S-a aflat secretul! Una dintre concurentele de la „Survivor” a participat în trecut la emisiunea „Burlacul” – despre cine este vorba

Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Ce salariu are Dan Pavel, charismaticul prezentator Survivor România?

Potrivit sursei menționate anterior, Cătălin Zmărăndescu ar primi 4.500 de euro pe săptămână. Pentru cele două săptămâni petrecute în competiție, Roxana Ciuhulescu ar fi primit 8.000 de euro, 4.000 pe săptămână. Momentan, salariile celorlalți Faimoși rămân necunoscute.

Despre salariul său, gazda show-ului, Daniel Pavel, a declarat: „Am auzit niște chestii frumoase, apropo de salariile de la Pro TV. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Daniel Pavel a vorbit despre cât de solicitantă este competiția Survivor România: „E adevărat că la Survivor, concurenților nu li se dă să mănânce decât ce câștigă. Rigoarea formatului a fost validată de mai multe țări. E un format american adaptat foarte bine. Așa că ei nu primesc altceva de mâncare decât ce câștigă, la fel și legat de comunicarea cu familia. Nu există nicio favoare. Dacă cineva ar fi favorizat, ar vorbi”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!