Cătălin Moroşanu, câştigător la „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu, pe

Cătălin Moroşanu şi partenera lui, Magda, au câştigat finala „Dansez pentru tine” care a avut loc aseară. Cei doi i-au înfruntat pe Iuliana Luciu şi Grigore.
Deşi Iuliana Luciu şi Grigore au fost până acum preferaţii publicului, care i-a salvat de trei ori de la duel, în seara finalei, părerea oamenilor s-a schimbat, probabil influenţată şi de filmul realizat cu camera ascunsă care a fost difuzat în seara semifinalei.

Cătălin Moroşanu şi Magda au primit aproape 14.000 de voturi, care le-au adus locul întâi şi premiul de 60.000 de euro. Cu aceşti bani, Magda va cumpăra o casă pentru ea şi familia ei, visul pentru care a dansat fiind acela de a-i ajuta pe cei dragi.

Grigore, partenerul Iulianei Luciu s-a clasat pe locul al doilea şi a primit 20.000 de euro cu care să-şi ajute frăţiorul pe care îl creşte singur de la moartea părinţilor. Perechea a primit peste 7000 de voturi, în ciuda comentariilor juriului.

Cornel Patrichi a atras atenţia publicului: „Noi suntem aici pentru că emisiunea asta se cheamă «Dansez pentru tine». Nu se cheama nici «Plang pentru tine», nici «Mi-e mila pentru tine», nici «Ma milogesc pentru tine».

„Ce noroc au Iuliana şi Bursucul cu tine că în sfârşit or să afle oamenii despre ei”, a fost ironia pe care Beatrice Rancea i-a adresat-o lui Grigore înainte de a-l nota pentru improvizaţie.

Premiul de popularitate, în valoare de 5000 de euro şi hotărat tot prin voturile publicului, i-a revenit Liubei Savitchi, partenera lui Cătălin Botezatu. şi juriul şi-a desemnat favoriţii, pe Andreea Spătaru şi Antonio, care au fost consideraţi cei mai buni dansatori ai sezonului.

În emisiunea de aseară au mai dansat Virgil Ianţu, Gabriela Irimia şi Petrisor Ruge, Elvira şi Mihai Petre, Monica Irimia şi Darius, fostul ei partener, Pavel Bartoş şi Victoria Bucun, dar şi Cornel Boantă, alături de Laura Cosoi, perechea care va reprezenta România la concursul internaţional „Dansez pentru tine”.

Toţi concurenţii din sezonul acesta au avut parte de surprize aseară, dar cel mai emoţionat a fost Antonio, care şi-a revăzut familia din Brazilia, după 11 ani.  

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!