Bendeac a recunoscut că s-a drogat. Vezi ce alte vedete au fost implicate în scandaluri cu droguri!

De Geo Berciu, pe

Răzvan Ciobanu a avut şi el de suferit din cauza drogurilor, acesta aducându-l la faliment şi la un pas de depresie. Designerul a fost luat la ochi de autorităţi, în urmă cu câţiva ani, în dosarul drogurilor de lux. Serviciile secrete au interceptat „întâmplător” o convorbire telefonică în care designerul discuta cu un presupus traficant de cocaină, însă, din lipsa unor dovezi clare, Răzvan Ciobanu a ieşit curat din acest caz.
Bendeac a recunoscut că s-a drogat. Vezi ce alte vedete au fost implicate în scandaluri cu droguri!
Creatorul de modă şi-a recunoscut recent „viciul”, justificându-l printr-o rătăcire prin care trece oricine în viaţă. „Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependenţă. Aş putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăieşti pe principiul unui rock star”, mărturisea el, anul trecut, într-un interviu acordat emisiunii „Răi da’ Buni”, de la Antena 2.
Întrebat câţi bani a aruncat pe droguri, acesta a spus: „Dacă nu aş fi cheltuit bani pe cocaină, aş fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aş şterge cu buretele acea perioadă, nu aş şterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, a mai povestit el, recunoscând că a avut noroc cu prieteni buni, ca Monica Bârlădeanu, Andreea Raicu, Irina Schrotter, care i-au rămas alături şi l-au ajutat să treacă peste momentele teribile.

Bendeac a recunoscut că s-a drogat. Vezi ce alte vedete au fost implicate în scandaluri cu droguri!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!