Anthony Hopkins era la un concert când a fost șocat să audă acest vals

De Adina Radu pe
Sir Anthony Hopkins este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Acesta a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor după ce l-a jucat pe Hannibal Lecter în filmul „Tăcerea Mieilor”.

Foarte puțin știu, însă că Sir Anthony Hopkins a absolvit Royal Welsh College of Music & Drama înainte de a ajunge actor. Actorul este, deci și un compozitor desăvârșit.

„And The Waltz Goes On” este una dintre compozițiile sale de când avea doar 19 ani. După ce a scris valsul, Anthony Hopkins și-a servit patria timp de doi ani în armata britanică. După ce a revenit din armată a decis să devină actor. Probabil că Hopkins nu mai spera să-și audă lucrarea/lucrările cântate de o orchestră mare, dar cineva avea alte planuri.

În timp ce se afla la un concert, Sir Anthony Hopkins a fost șocat când a auzit valsul scris de el  „And The Waltz Goes On” cântat de Andre Rieu și Orchestra Johann Strauss. Era prima oară când o orchestră cânta această piesă.

Anthony Hopkins este vizibil impresionat. Acesta urmărește spectatorii pentru a vedea reacția lor la muzica sa. Vezi clipul mai jos.

Sursa foto Northfoto

Citește și Cum arată fiica lui Heath Ledger, la aproape 10 ani de la moartea actorului

Citește și Actori care au venit cu mama la Oscar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat