Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart?

De Cristina Popa pe

Azi s-au despărţit şi au apelat la ajutorul unui birou de avocatură pentru începerea partajului şi stabilirea custodiei copiilor, mâine s-au împăcat şi s-au afişat luând cina împreună într-un restaurant din Los Angeles.
De vreo două trei zile, întrega presă din lume aruncă titluri din ce în ce mai bombastice şi din ce în ce mai contradictorii şi radicale, când vine vorba de longevitatea celui mai mediatizat cuplu din ultimul timp.

Conform unor publicaţii tabloid de peste Ocean, dar şi din Marea Britanie, după o relaţie de aproape 5 ani, Brangelina nu se mai poate lăuda că este un cuplu fericit şi împlinit. De aproape un an de zile, problemele dintre cei doi par să se ţin lanţ.

Pe lângă dezvăluirile făcute de către jurnalistul canadian Ian Halperin, care au zguduit aparenta linişte din sânul cuplul Jolie-Pitt sau zvonurile conform cărora cei doi se înşală reciproc, iar Brad o vrea înapoi pe Jennifer Aniston, apărute la finalul anului trecut, diferenţele flagrante ce ţin de valorile şi priorităţile fiecăruia, par să fie principalele motive pentru care cei doi au hotărât să pornească pe drumuri diferite sau ar putea-o face cât de curând.

În lipsa unor declaraţii oficiale care să confirme destrămarea cuplului, fiecare tabloid vine cu sursele sale, cu argumentele sale si cu vaianta sa de adevăr, chiar dacă materialul de presă îşi schimbă informaţia 180 de grade de la o zi la alta, în cadrul aceleiaşi redacţii.

Mai mult, în ciuda dezminţirilor pe care cuplul sau membri familiei Brangelina le fac şi în ciuda imaginilorsurprinse de paparazzi, imagini în care cei doi se află unul în compania celuilalt, fiecare mişcare pe care o fac este supusă interpretării.

Astfel, dacă în varianta unor publicaţii, motivul pentru care, în decembrie 2009, Angelina şi Brad au ajuns la un birou de avocatură, a fost acela de începere a partajului şi de stabilire a custodiei copiilor în urma iminentei despărţiri, alte publicaţii contraatacă informaţia. Celălat adevăr? Se pare că cei doi şi-au pus ordine în viaţă, semnând nişte documente legale, similare unui contract prenupţial.

Cea mai recentă problemă analizată? Zvonurile conform cărorar Brangelina nu va participa la decernarea premiilorOscar de anul acest – un exemplu concret ce dovedeşte că între cei doi nu se mai pune problema de iubire, este totuşi desfiinţat prin decalariiţe pe care reprezentantul Angelinei le-ar fi dat revistei americane „OK”: „Ambii au programate filmari în perioada respectivă!”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro