Anastastia Soare, premiată la Los Angeles Gala Ballet 2020

De Raluca Vițu, pe

Gala din acest an a prestigiosului eveniment Los Angeles Ballet a fost una deosebită. Singura companie din Los Angeles de balet profesionist a celebrat performanțele producătorului și coregrafului Kenny Ortega, care a primit premiul Inustry Excellence Award; a designerului Gelila Assefa Puck, ce a obținut trofeul Global Impact Award și a celei supranumite “Regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, CEO și fondatoare Anastasia Beverly Hills, care a fost premiată cu Angel Award.

Anastasia Soare a venit la eveniment însoțită de fiica sa, Norvina, dar și de buna sa prietenă Kris Jenner.

Ținuta Anastasiei Soare a fost una pe cât de simplă, pe atât de elegantă, celebra femeie de afaceri alegând să poarte o rochie lungă, neagră, cu mâneci transparente, pe care a accesorizat-o cu un colier supradimensionat. Machiajul Anastasiei a fost discret și natural. Fiica ei, Norvina, a purtat un top mulat negru și o rochie lungă, din satin, de culoare roz pal, cu buline negre.

Anastastia Soare, premiată la Los Angeles Gala Ballet 2020

Buna sa prietenă, Kris Jenner, a fost cea care i-a înmânat premiul, nu înainte de a avea un discurs impresionant despre Anastasia, referindu-se la ea ca la o adevărată luptătoare.

„Ea a fost mereu impotriva cuvântului “nu” când avea de găsit o soluție. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le ador la ea. Am atât de multă încredere în ea, încât când am de luat decizii foarte complicate, o sun și indiferent de oră, ea rămâne cu mine la telefon până ne dăm seama ce este de făcut”, a spus Jenner.

Anastasia Soare s-a născut la Constanța și trăiește în SUA, fiind cunoscută drept “Regina Sprâncenelor”, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. Anastasia Soare și-a deschis primul salon de înfrumusețare în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. N-a durat mult până când s-a extins piața și cu salonul de înfrumusețare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora și în alte locuri în toată lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!