Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Îmi e milă de el”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Recent, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, impresara a vorbit ironic la adresa antrenorului.

Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Îmi e milă de el”

„Reghe e istorie și e o parte întunecată a istoriei. Așa vreau să și rămână. Undeva acolo departe. Eu am spus întotdeauna, noi îl păstrăm în inima noastră pe Reghe cel pe care noi l-am cunoscut. Omul acela demn, care stătea numai în picioare, cu capul sus, la care nu îndrăznea nimeni să se uite”, a declarat Anamaria Prodan.

„Mereu ziceam, când se uită cu ochii ăia albaștri, îngheață toată lumea. Au înghețat până au venit căldurile și au dezghețat apele. M-a deranjat foarte tare. În toată perioada asta nu așteptam recunoștință, e greu să fii recunoscător, să ai suflet mare, să știi când trebuie să mulțumești, să lași capul jos, că ai greșit”, a continuat.

Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Îmi e milă de el”

„Când construiești un imperiu nu poți să te duci să faci copii pe unde poți, să te ascunzi, să te înjure amantele, să îți trimită mail-uri de bătaie de joc, să primească și copiii. Tu să stai, să fii mândru, să nu îți vezi copiii, să nu ai nicio treabă. Zici că nu a avut niciodată familie și e fecior”, a completat.

În prezent, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara aceasta. Antrenorul mai are doi fii, Luca Reghecampf (21 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), din fosta căsnicie cu Anamaria.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat. Am fost în alte vieți conducător de armată”, a mai declarat impresara.

„O să își dea seama în ani, când o să fie târziu, pentru că a pierdut tot. Când îți pierzi demnitatea, ca bărbat, în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo șapte procese, îmi tot deschide. Când nu ai ce să faci, devii procesoman. E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea”, a continuat.

„Nu are voie să renunțe, dacă citești mail-urile de amenințare pe care i le dă ea, el nu are voie nici să facă dreapta către Snagov de pe DN, darămite să renunțe. E prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri încât nu mai are direcții nici să iasă prin găurile mari dacă găsește. Se va trezi târziu cu încă un copil pe cap”, a mai spus.

„Eu construisem ceva unic pentru el, m-am chinuit să îl duc pe cele mai înalte trepte ale gloriei și l-am dus. Eu o să îl iubesc toată viața, dar pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei, cel demn. Ce văd acum nu am ce să iubesc, dimpotrivă, este dispreț total. Eu nu pot să urăsc, îmi e milă de el. Aș încerca să îl ajut cumva, nu văd cum deocamdată și nici nu am timp”, a adăugat impresara.

Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Recent, Sarah a vorbit despre tatăl ei vitreg.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!