Alina Pușcaș, prima declarație după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 20 iunie 2020, 18:46
Prezentatoarea TV Alina Pușcaș a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus și a vorbit pentru prima oară despre situația în care se află, în exclusivitate pentru revista Elle.

După ce mai mulți colegi de ai ei au fost depistați pozitiv cu COVID-19, Alina Pușcaș a aflat că și ea are boala.

Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai (soțul Alinei) și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

Citește GRATUIT revista Unica, ediția de iunie 2020, în format digital, aici!

Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș. Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat.

Alina Pușcaș, prima declarație după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Țin să fac această declarație pentru că este prima declarație pe care eu o voi lansa, pentru că da, trebuie să recunosc, am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…”, a declarat Alina pentru revista Elle.

Citește tot mesajul vedetei pe Elle.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro