Studiu – Bărbații leneși sunt mai buni la pat

O întrebare pe care trebuie să o ai în vedere când îți dai întâlnire cu un bărbat este “Ce alegi între un film pe canapea și o alergare în parc?”.

Un nou studiu a găsit o legătură dintre libidoul bărbaților și activitatea sportivă, dar nu este la ce vă gândiți.

Se pare că bărbații mai leneși, cei care ar alege filmul pe canapea și nu activitatea sportivă vor impresiona femeile în pat.

Înainte testosteronul a fost o unitate de măsură când a venit vorba de doința sexuală, iar acest studiu a vrut să cerceteze dincolo de această ipoteză.

Cercetătorii de la Universitatea Carolina de Nord au invitat 1000 de bărbați să răspundă la întrebări legate de obiceiurile sexuale și activitățile fizice.

Bărbații care fac exerciții fizice ușoare sau moderate au raportat că au o dorință sexuală peste medie sau ridicată. Bărbații care preferă activitățile fizice intense și prelungite au indicat o dorință sexuală mai mică sau normală.

Concluzia principală a studiului a fost că antrenamentele intense și de durată pot duce la scăderea libidoului unui bărbat. Medicii sunt sfătuiți să ia în considerarea acest aspect atunci când tratează bărbați cu disfuncții sexuale sau bărbați infertili.

Sursa foto 123rf

Citește și Topul alimentelor care îți cresc libidoul

Citește și Habar n-aveai cum îți influențează somnul libidoul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: