Un laborator de sănătate care se vede la microscop: Omega 3 + spirulina

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 11 mai 2021, 13:22

Alga microscopica, Spirulina platensis, este considerată un „fenomen” în primul rând datorită compoziţiei chimice. Combinată cu acizi graşi Omega 3 menţine nivelul optim al colesterolului, creşte rezistenţa organismului şi va scăpa de stres.
Suplimentele cu ulei de peşte oferă acei acizi graşi esenţiali care le lipsesc în special oamenilor cu o alimentaţie uniliaterala. Acizii graşi cu Omega 3 sunt esenţiali într-o alimentaţie sănătoasă. Uleiul de peşte este prinrte singurele surse de acizi graşi de tip Omega 3, această substanţă fiind esenţială în funcţionarea fiecărei celule din organism.
Consumul zilnic de ulei de peşte nu este foarte plăcut pentru unele persoane. În afară de asta, peşte proaspăt nu se poate găsi cu uşurinţă. Totuşi, suplimentele cu ulei de peşte sunt o metodă convenabilă şi uşoară de a profita de toate beneficiile acizilor graşi Omega 3. În trecut, acizii graşi Omega 3 se găseau în alimente în cantităţi mai mari. Totuşi, din cauza metodelor moderne de procesare a alimentelor, organismul este privat de Omega 3, substanţa esenţială în bună funcţionare a corpului. Uleiul de peşte provine de la peştii de adâncime sau cei din ape reci şi acesta conţine acizi graşi esenţiali.
Omega 3 este esenţial pentru menţinerea unui creier sănătos şi a unui sistem nervos sănătos. De asemenea uleiul de peşte are o contribuţie importantă în sănătatea inimii şi a încheieturilor, în plus susţine activitatea cerebrală, a nervilor şi vederea.

Produsul DoppelherzA®A® aktiv Omega-3 + Spirulină, conţine extracte naturale valoroase care ajută la : menţinerea nivelului echilibrat al colesterolului şi trigliceridelor, întărirea imunităţii şi rezistenţei organismului în cazul unor afecţiuni ca:hepatita, tuberculoza, bronşita, energizarea organismului având rol în refacerea după boli cronice şi în perioadele de astenie, reducerea greutăţii, detoxifierea ficatului şi rinichilor, profilaxia şi tratarea bolilor articulare, îmbunătăţirea capacităţii vizuale, întărirea sistemului nervos.

http://www.doppelherz.ro
Un laborator de sănătate care se vede la microscop: Omega 3 + spirulina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!