Tratamente naturiste pentru fertilitate. Cum să fii o gravidă sănătoasă

De Diana Zagrean, pe

Vrei să faci un bebe sănătos şi vrei să te apuci din timp de treabă, doar că nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Vrei să-ţi creşti şansele la un copil sănătos şi să fii cât se poate de fertilă atunci când vei concepe? Iată câteva tratamente naturiste pentru fertilitate de care ar trebui să ţii cont. Află cum să fii o gravidă sănătoasă.

Grăsimile sunt benefice unui tratament naturist pentru fertilitate

În loc să-ţi faci griji despre cât mănânci când vrei să rămâi însărcinată, mai bine ai fi atentă la ce alimente consumi în această perioadă, pentru a creşte fertilitatea şi a oferi bebeluşului un start de campion.

Ce alimente grase sunt foarte bune pentru fertilitate:

Produsele lactate organice, integrale . unt, iaurt, brânzeturi
Uleiul de cocos este cea mai stabilă grăsime, care nu se transformă în grăsime trans la temperaturi înalte (cum ar fi prăjitul).
Uleiul de primulă de seară este o bună sursă de acizi graşi Omega 6.
Avocado şi nucile sunt o grozavă sursă de acizi graşi Omega 9

Bea un smoothie pentru fertilitate zilnic

Un smoothie sănătos bun pentru fertilitate este cea mai bună cale să începi ziua cu vitamine şi o stare de bine.

Super-alimente pentru un smoothie de fertilitate:

Maca este o rădăcină din Peru, folosită de mii de ani de femeile amerindiene ca tratament de fertilitate, sprijin pe perioada sarcinii şi echilibrare hormonală, precum şi pentru creşterea apetitului sexual.
Maca conţine 31 de minerale şi 60 de fitonutrienţi, toate grozave pentru sistemul tău endocrin. Se găseşte sub formă de pudră, uşor de adăugat la sucuri naturale din fructe pentru fertilitate.
Citeşte pe pagina următoare ce alte tratamente naturiste pentru fertilitate poţi să încerci înainte să ai un bebe, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!