Supă pentru detoxifierea colonului

De Diana Zagrean, pe

 

Modul de preparare pentru supa de detoxifiere a colonului:

Încinge uleiul de măsline într-o oală de supă, apoi căleşte foarte puţin usturoiul, ceapa şi ghimbirul. Adaugă după un minut bucheţele de broccoli, spanacul şi restul legumelor şi amestecă până când spanacul s-a înmuiat, sau cca 2 minute, dacă folosiţi spanac congelat.
Se adaugă apă după gust, cu menţiunea că spanacul se lasă destul de mult şi că este mai uşor să subţiezi supa decât să o îngroşi. Focul se dă tare până ce supa dă în clocot, apoi se reduce flacăra la mediu, sau până ce fiertura nu mai clocoteşte. Lăsaţi să fiarbă foarte încet circa 15 minute, apoi folosiţi un blender vertical pentru a pasa amestecul.
Dacă nu aveţi un blender vertical, lăsaţi supa să se răcească un pic şi transferaţi totul într-un blender sau robot de bucătărie.
Gustaţi supa şi adăugaţă, după caz şi gust, apă pentru o supă mai subţire, zeamă de lămâie pentru arome mai intense, sau lapte de cocos pentru o supă groasă şi săţioasă.
Se serveşte fierbinte, cu o lingură de orez jasmine în mijloc, sau cu câteva frunze de mentă deasupra.
Sursa foto bucătăreasă supă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2