O femeie a slăbit 70 de kilograme după ce a eliminat patru alimente din dieta sa

De Amelia Matei, pe
Oricine merită să se simtă confortabil în propria piele și să se simtă bine atunci când se privește în oglindă. Trăim într-o lume cu standarde de frumusețe destul de stricte și nerealiste, iar multe persoane au trăit pe consecințele pe propria piele la un moment dat.

Citește și – O mamă a slăbit 50 de kilograme într-un an cu o dietă simplă și echilibrată

Când colegii fiului ei au râs de ea că este prea grasă, o mamă din Australia a decis să ia niște măsuri. În vârstă de 37 de ani și cântărind 130 de kilograme, Casey Gemmell a decis să facă câteva schimbări în legătură cu stilul ei de viață. Orele petrecute în sala de sport și eliminarea a patru alimente din dieta ei, au ajutat-o să facă progrese semnificative. După patru ani de efort, corpul lui Casey arată cu totul diferit.

Totul a început când Casey a decis să încerce o aplicație numită „alergător de 5 kilometri”. „Aplicația promitea că, în doar opt săptămâni, transformă pe cineva dintr-o catastrofă într-o persoană care poate alerga cinci kilometri pe zi”, povestește australianca.

Dar sportul nu este singurul aspect al pierderii în greutate. Casey a luat, de asemenea, decizia de a face unele schimbări majore în dieta sa. Femeia a scos definitiv din alimentașie brânza, pastele, pâinea și sucurile. Toate aceste alimente sunt bogate în carbohidrați, zahăr și sare.

Deși a fost dificil să se adapteze la noul regim, rezultatele au început să apară chiar după primele luni de dietă. Reușea să iasă mai ușor din mașină, nu mai avea nevoie de prelungiri ale centurii de siguranță în avion și se putea încadra în ceea ce ea considera „haine normale pentru oameni”.

Primii pași au fost cei mai grei, iar Cassey recunoaște că la început și-a păstrat cu greu motivația de a merge la sala de sport în fiecare zi.

Acum, Casey aleargă în aer liber de trei sau patru ori pe săptămână și merge la sala de sport de cinci ori pe săptămână. În ciuda faptului că a slăbit, Casey Gemmell și-a păstrat motivația și nu renunță la stilul de viață sănătos.

Citește și – O tânără a slăbit 60 de kilograme pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Cum arată acum

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro