3 exerciții ușoare pentru sâni mai fermi

De Sandra S., pe

Vrei sâni mai fermi în mod natural? Poți face asta prin sport. Uite ce exerciții poți face la tine acasă, pentru un bust atrăgător mai mult timp!

Flotări

Brațele trebuie să fie întinse, iar mâinile așezate pe podea la nivelul umerilor, spatele drept și picioarele întinse. Apoi trebuie să te folosești de greutatea corpului pentru a-ți lucra pieptul. Coboară până brațul și antebrațul fac un unghi de 90 degrade, apoi ridică-ți corpul până sus. Fă 15 sau 20 de repetiții.
Dacă ți se pare prea greu să faci flotări din prima, poți încerca o altă variantă – în loc să stai pe vârfuri, stai în genunchi.

„Scândura T”

Din poziția inițială pentru flotări, rotește-ți corpul pe o parte, apoi ridică brațul liber spre tavan. Păstrează poziția timp de câteva secunde, apoi revino la poziția inițială. Repetă pe partea cealaltă. Fă acest exercițiu de câte 10 ori pe fiecare parte.

Prese pentru piept

Întinde-te pe spate, fie pe o minge de fitness, fie pe un corp de mobilă, astfel încât picioarele să fie îndoite, iar tălpile să rămână pe podea. În fiecare mână trebuie să ai câte o ganteră și începi exercițiul cu brațele paralele cu podeaua, întinse în laterale. Întinde-le în sus, apoi coboară iar. Repetă de 20 de ori.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!