Exerciţii de dimineaţă pe care le poţi face acasă

De Unica.ro, pe

Fie că vrei să slăbeşti sau doar să te menţii în formă, exerciţiile de dimineaţă nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică. Vezi de ce trebuie să faci exerciţii dimineaţă şi ce exerciţii poţi face acasă.

De ce trebuie să faci exerciţii dimineaţa

Dacă vrei să faci mişcare, dimineaţa este momentul ideal al zilei. Un antrenament la primele ore îţi ridică rata metabolismului şi o menţine ridicată timp de câteva ore, ceea ce înseamnă că pe parcursul zilei organismul tău va consuma mai multe calorii chiar şi atunci când stai degeaba.
În plus, sportul de dimineaţă îţi dă energie şi o stare de bine pentru toată ziua.

Exerciţii de dimineaţă pe care le poţi face acasă

Un program de exerciţii pentru dimineaţă trebuie să fie scurt, de intensitate medie şi suficient de energic ca să te ajute să te trezeşti. Începe cu o încălzire uşoară, apoi fă câteva mişcări cardio care să îţi solicite şi muşchii în acelaşi timp.
Urmăreşte clipul video de mai jos pentru a vedea exerciţiile de dimineaţă pe care le recomandă Jackie, o antrenoare de fitness din Statele Unite. Programul propus de ea se poate face oricunde, şi acasă, şi în vacanţă, nu necesită echipament sau accesorii speciale şi îţi pune în mişcare întregul corp.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter