Retete noi de slabit

De Revista Look, pe

„Traiesc, deci ma abtin” este cartea lansata de dr. Mihaela Bilic pentru noi, toate cele care au incer- cat diete de slabire.

Retete noi de slabit

„Traiesc, deci ma abtin” este cartea lansata de dr. Mihaela Bilic pentru noi, toate cele care au incer- cat diete de slabire.

Retete noi de slabit
„Traiesc, deci ma abtin” este cartea lansata de dr. Mihaela Bilic pentru noi, toate cele care au incer- cat diete de slabire, unele chiar aberante. Parcurgand cu atentie paginile cartii, vei descoperi ca dulciurile sau ciocolata nu sunt inamicii numarul unu, ci pot „convietui” neasteptat de placut cu ideea de dieta sanatoasa.

Gatitul cu aburi
Gatitul cu aburi este una din cele mai sanatoase metode pentru ca alimentele gatite astfel sunt protejate, fiind mai gustoase si mai sanatoase – prepararea lor nu necesita grasimi sau prajire. Recomandare: alege un aparat performant, asa cum este Philips HD 9410.

Special pentru brate
Bun, ai inceput sa slabesti, dar bratele, mai ales cand le ridici, sunt cam lipsite de tonus, iar pielea incepe sa atarne. Tine in palme gantere de 1 kg, pe care le ridici de pe langa corp pana la orizontala, indoind cotul la 90 grade – se efectueaza de 20-40 ori pe zi. Apoi, pornind tot de pe langa corp, duci bratele intinse mult spre spate, de 20-30 ori. Succes!

Stimuleaza imunitatea!
Daca nu ai vreo contraindicatie (diabet sau alergie), incearca sa introduci in alimentatia zilnica doua lingurite de miere de albine cu propolis, in perioada de trecere de la anotimpul rece la cel cald.

de Mirela Gruia; foto: PR, arhiva Edipresse

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!