De ce ne îngrăşăm după căsătorie?

De pe

Replica „cine ma iubeste, ma iubeste si asa“ este plictisitoare si nu face decat sa santajeze parte­nerul – „ma accepti cat o balena sau nu ma iubesti“… Nu-ti (mai) gasi scuze pentru kilogramele in plus!
Ca majoritatea oamenilor (nu doar femei­le!) se ingrasa este un lucru care nu mai trebuie dovedit, este suficient sa ne uitam in jurul nostru. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata sa va intalniti cu prieteni sau cunostinte pe care nu le-ati mai vazut de ceva timp dupa ce s-au casatorit si sa constatati ca au luat proportii?
Da, este adevarat, de cele mai multe ori acest lucru se intampla mai intai femeilor. S-a constatat ca si tinerii necasatoriti care s-au mutat impreuna incep sa ia in greutate, deci nu casatoria e de vina, ci viata in comun, de cuplu.
De vina sa fie, poate, ritmul mai linistit, „siguranta“ privind dra­gostea partenerului (adica nu mai este nevoie sa lupt pentru a-l cuceri, a-i castiga atentia si afec­tiunea, sa pierd noptile gan­din­­du-ma oare ce o face el acum, unde o fi si cu cine), o viata mai ritmata, cu mese cat de cat la ore fixe, me­se regulate, mai multe rasfaturi de tip culinar in doi (ca o decla­ratie de dragoste) etc.
Citeşte continuarea pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019