Cum scapi de acnee cu ceapă verde. Vezi ce benefici are pentru sănătate

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 14:20

Ceapa verde este un miracol al naturii. Ne scapă de răceală, de probleme cardiovasculare şi de metabolism, ajutând chiar şi în caz de diabet. Puţini ştiu cât de bună este ceapa verde pentru problemele dermatologice şi pentru acnee. Vezi cum scapi de acnee cu ceapă verde. Vezi ce benefici are pentru sănătate.

Plină de vitamine şi minerale


Ceapa verde este bogată în multe vitamine şi minerale esenţiale, cum ar fi : potasiu, calciu, fibre, fosfor, vitamina C şi altele. Datorită conţinutului mare de potasiu, ceapa verde ajută în bolile cardiovasculare, iar vitamina C este un puternic antioxidant care luptă cu cancerul şi întăreşte imunitatea.
Ceapa verde mai ajută şi în caz de boli pulmonare, sau alergii, Cuma r fi astmul bronşic sau diabetul şi unele tipuri de cancer.

Cum te ajută ceapa verde să scapi de acnee

Combinată cu alte legume şi verdeţuri pline de zinc şi seleniu (ţelină, mărar, broccoli, ciuperci, secară), ceapa verde curăţă organismul şi rezolvă dereglările hormonale care produc acneea, chiar şi în cazul adolescenţilor.
În plus, consumată în salate proaspete, ceapa verde curăţă sângele de toxine şi întăreşte sistemul imunitar, care luptă cu infecţiile pielii şi eczemele mai uşor.
Uleiurile eterice din ceapa verde, care te fac să plângi, sau care te ustură când le consumi sunt pline de antioxidanţi şi proprietăţi antiseptice.
De aceea, ceapa verde este foarte bună în tratarea acneei şi a cicatricilor care rămân după pustule mari şi pline de puroi.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!