An Nou, Rezolutii Noi!

De Unica.ro, pe

Fiecare inceput de an aduce cu el vise si sperante ce tin de o viata personala armonioasa, de un traseu profesional ascendent si, cel mai important, ne insufla promisiunea unei vieti ACTIVE si SANATOASE, factor esential in indeplinirea oricarei rezolutii si in ducerea la bun sfarsit a oricarui plan.
Caci, daca nu avem ENERGIE, cum vom putea fi mai buni? Cum ne vom putea depasi mereu asteptarile si cum vom putea face fata intotdeauna cu brio surprizelor pe care ni le aduce ziua de maine? Specialistii in health & fitness CLUB MOVING va indeamna sa raspundeti afirmativ provocarii lor pentru obtinerea unui tonus debordant, a unei sanatati puternice si nu in ultimul rand, a unui fizic de invidiat.
La cluburile de fitness Club Moving  veti putea indeplini cat mai multe din obiectivele setate pentru 2014, in special in cazul in care sfarsitul de an a adus cu el si excese culinare ce au condus la obtinerea acelor 2-3 kilograme in plus nedorite.
An Nou, Rezolutii Noi!
Piscine, sali de fitness dotate cu aparatura de ultima generatie, zone cardio, studiouri de cycling, precum si o zona de wellness ce va propune terapii corporale relaxante sunt facilitati regasite in fiecare din cluburile Moving din Bucuresti, Otopeni, Iasi sau Cluj.  Programele  dinamice de aerobic, cursurile de inot si sedintele cu antrenori personali au fost concepute de specialistii Club Moving pentru a genera rezultate vizibile intr-un timp scurt.
Nu in ultimul rand, respectand sloganul Club Moving „Miscare pentru intreaga familie”, si cei mici se pot bucura de programe speciale precum Kid’s dance, Kid’s yoga, balet si cursuri de inot, astfel incat timpul petrecut in sala de gimnastica sa se transforme cu usurinta intr-o activitate placuta alaturi de cei apropiati.
An Nou, Rezolutii Noi!
Club Moving Bucuresti:
[email protected] ; 0744771144
Bld. Barbu Vacarescu nr. 164( pe domeniul Hotel Caro ) sector 2 Bucuresti
Club Moving Otopeni:
[email protected]; 0213115011
Str. Polona Nr. 23 A Otopeni Ilfov
Club Moving Cluj:
[email protected]; 0264433285
Str. Calarasilor nr.1 Cluj Napoca (in incinta Hotel Belvedere )
Club Moving Iasi:
[email protected]; 0232210765
Str. Anastasie Panu  nr.31 ( in incinta Hotel Moldova)
An Nou, Rezolutii Noi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!