Adevărul despre corpul tău. Mituri despre obezitate şi grăsime

De Libertatea.ro, pe

Seria de programe „Adevărul despre corpul tău”, care dezvăluie adevărurile şi miturile din jurul sănătăţii umane, dietelor şi exerciţiilor fizice, va fi difuzată de BBC Knowledge începând de miercuri, de la ora 23.00.

Astfel, până în luna mai, ştiinţa medicală este analizată din spatele dietelor şi exerciţiilor fizice care au ca scop sănătatea trupului şi a minţii, fiind descoperite, totodată, procesele necunoscute ale corpului uman.
Mai mult, sezonul „Adevărul despre corpul tău” prezintă procesele necunoscute ale organismului uman: Ce anume contribuie la modul în care reacţionează simţurile noastre? Cum funcţionează aparatul digestiv? Care sunt eforturile depuse de organismul nostru pentru a ne menţine într-o formă fizică bună şi pentru a ne apăra de viruşi?
În Adevărul despre grăsime, joi, 24 aprilie, de la ora 23:00, chirurgul Gabriel Weston doreşte să descopere motivele creşterii în greutate. De la puterea hormonilor asupra apetitului la chirurgia stomacului, de la genetică la impactul pe care îl are dieta unei femei gravide asupra pruncului nenăscut,
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!