Vrei sa găsești dragostea adevarată? Nu face aceste lucruri pe Facebook!

De Adina Radu, pe

Facebook-ul îți poate distruge șansele de a găsi dragostea adevărată. Fiecare postare pe Facebook poate fi ca o picătură de arsenic în cafeaua de dimineață. Nu vei simți efectele decât atunci când va fi prea târziu.

  1. Nu mai pune poze cu pisica ta!

Bine, ai voie doar o poză, din când în când. Pentru bărbați, pozele cu pisici sunt un fel de steag roșu care îi avertizează să stea deoparte. Un câine de talie mare sau medie este văzut ca element atrăgător de către bărbați, așa că sunt pemise 2-3 poze cu câinele tău. Dacă ai papagali, în nciun caz nu pune poze cu ei.

  1. Nu pune foarte multe poze cu tine.

Dacă ai vreo 600 de selfiuri cu tine pe Facebook poate ar trebui să te oprești. Imaginează-ți că un bărbat este interesat de tine și se uită la pozele tale de pe Facebook. Până termină de uitat la întreg albumul, deja s-a plictisit și nici măcar nu te-a invitat la vreo întâlnire.

Citește și Motivul pentru care nu ai noroc în dragoste

  1. Cere o părere sinceră!

Înainte să postezi poze pe Facebook, întreabă prietena ta cea mai bună. Dacă e sinceră, îți va spune adevărul gol-goluț și nu vei ajunge să pui pe Facebook poze nepotrivite.

  1. Fără poze cu semnul victoriei și limba pe afară!

Miley Cyrus nu are nevoie de competiție și tu nu ești cățel. Parchează limba în locul aferent! Niciun bărbat nu este impresionat de astfel de poze.

  1. Nu pune poze din vacanțe!

Dacă te-ai distrat grozav, nu pune poze cu tine amețită de băutură. În niciun caz. Tinzi să împrăștii idei greșite despre tine.

  1. Nu aborda subiecte sensibile!

Nu împărtăși problemele tale digestive, ce prostii a făcut animalul de casă, statusuri legate de Farmville sau problemele tale cu fostul prieten.  Prea multe informații strică, păstrează misterul.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!