6 vise erotice ale bărbaţilor explicate

De Stela Moisescu pe

În 90% dintre visele erotice ale bărbaţilor, femeia esta cea care face primul pas. Aşadar, în subconştient reprezentanţii sexului opus ar prefera să nu aibă orgoliul pus în joc…
… în timpul sexului.

Eşti curioasă ce alte vise erotice mai au bărbaţii şi ce semnificaţie poartă fiecare? Iată şase exemple!

1. Vise erotice cu mai multe femei

Multe dintre visele bărbaţilor includ cel puţin două femei. De ce apare acest vis şi ce semnifică el? Atunci când un bărbat satisface şi se serveşte totodată de mai multe femei se simte bărbatul suprem. Visele erotice tind să oglindească cele mai arzătoare fantezii ale lor, cum e cazul de faţă.

În alte cazuri visele erotice sunt însă bizare, aşa că semnificaţia e mai greu de descifrat.

2. Vise erotice controversate

Atunci când, de exemplu, un bărbat visează că face sex cu un alt bărbat, cu un copil sau un animal interpretarea este una simbolistică.

Sexul cu o persoană controversată simbolizează dorinţa bărbatului de a-şi sustrage anumite calităţi ale acelei persoane, chit că vorbim de robusteţea unui animal sau de seninătatea cu care privesc copiii problemele.

Cu adevărat deranjant pentru sexul opus este visul în care mai apare un alt bărbat. Această apariţie semnifică, potrivit psihologilor, dorinţa bărbatului de a avea o iubită cu calităţi mai masculine: să iniţieze sexul sau să fie dispusă să încerce orice în pat. Calităţile pot fi însă şi de altă natură. Poate că îşi doreşte o iubită mai dinamică sau mai pragmatică.

3. Vise erotice cu o străină

În acest tip de vis, bărbatul o ştie ideatic pe femeie, ştie că ea este incredibil de sexy şi dispusă să-i ofere clipe fierbinţi, doar că nu îi poate distinge faţa, oricât de mult ar încerca. Ce simbolizează acest lucru?

Ştii cum iubitul îţi povesteşte un vis şi spune mai apoi ori că te-a visat pe tine, ori că nu îşi aminteşte femeia din vis. Ei bine, a doua variantă nu simbolizează ceva bun. De exemplu, unii specialişti interpretează că bărbatul îşi doreşte în viaţa reală experienţe sexuale animalice, în care se foloseşte de femei, fără să le ia în considerare sentimentele.

O altă interpretare spune că persoana fără faţă reprezintă de fapt varianta îmbunătăţită a bărbatului, aşa că el ar trebui să analizeze trăsăturile străinei care îi apare în vis şi pe care el şi le-ar putea însuşi.

Află ce înseamnă dacă visează că îl înşeli pe următoarea pagină!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere