Poziţia misionarului: 12 variante sexy

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:16

În cadrul unui sondaj 37% dintre femei au ales poziţia misionarului ca fiind preferata lor. De ce? Nu ai cum să nu simţi acel val de euforie, atunci când…
… iubitul tău se aşează deasupra ta şi preia conducerea.

Într-un articol mai vechi am analizat cea mai populară poziţie din timpuri străvechi şi până în prezent, încercând să răspundem la întrebarea dacă poziţia misionarului s-a demodat sau nu.

În mod clar îşi merită prestigiul, altfel nu ar fi practicată de un mileniu încoace. Dacă simţi însă că poziţia clasică te plictiseşte, o poţi condimenta după gustul tău.

Îţi propunem un set de variante sexy în care poţi încerca poziţia misionarului!

Tu stai întinsă pe pat cu picioarele îndoite şi tălpile pe pat. Iubitul tău se va aşeza între picioarele tale în genunchi, punându-şi palmele pe genunchii tăi. Mai departe îşi va lăsa posteriorul în jos şi se va apropia astfel încât să te poată penetra. Poziţia nu permite o penetrare adâncă, dar ea vă răsfaţă cele mai erogene zone: prima treime de la intrarea în vagin şi capul penisului. Dacă execuţi exerciţiile Kegel în timpul acestei poziţii îl ve înnebuni de plăcere.

O altă variantă a poziţiei misionarului este cea în care iubitul tău se apleacă deasupra ta, dar nu stă cu picioarele întinse pe pat. Va îngenunchia, stând pe tălpi şi cu genunchii în exterior. Mai apoi el îţi ridică uşor posteriorul cu mâinile, iar tu îţi aşezi picioarele pe umerii lui.

Mai puteţi încerca ca tu să îţi încolăceşti picioarele în jurul lui, având grijă să îţi ridici posteriorul, în timp ce el e liber să facă ce vrea cu mâinile.

O poziţia „ca-n filme” este cea în care tu îţi ridici picioarele la 90 de grade, formând cu trupul un L, depărtându-le în formă de V. Iubitul tău îţi apucă cu mâna stângă piciorul stâng şi cu cea dreaptă piciorul drept, fără să îşi aplece trunchiul deasupra ta!

O altă variantă este să îţi ţii picioarele drepte şi apropiate, în timp ce iubitul tău îţi va cuprinde gleznele cu ambele mâini. La fel, mai poţi încerca să îţi aşezi ambele picioare pe unul dintre umerii lui.

Citeşte alte 6 variante pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!