Unde să-l duci ca să te desparţi de el

De Diana Zagrean, pe

Decizia unei despărţiri este destul de grea şi fără să te loveşti de o reacţie nepotrivită din partea partenerului. Ca să fii sigură că îţi înţelege motivele şi că nu face o scenă dramatică în mijlocul străzii, trebuie să alegi locul potrivit pentru a-i da vestea proastă. Vezi unde să-l duci ca să te desparţi de el.
 
Aeroport
Deşi sună groaznic la prima vedere, despărţirea de cineva într-un aeroport nu este chiar o idee proastă.
În primul rând, aeroportul este un loc aglomerat şi haotic, zgomotos, astfel că întreaga scenă este, cumva, mai puţin dramatică şi stresul este dispersat.
În al doilea rând, dacă acea persoană pleacă în vacanţă, despărţirea îi permite să îşi facă de cap oriunde ar pleca.
Dacă persoana se mută, cu atât mai bine, are cum să înceapă un nou capitol în viaţă.
Muzeu sau galerie de artă
O altă alegere înţeleaptă pentru a-i oferi libertatea partenerului este un muzeu, o bibliotecă, sau o galerie de artă. Aici, toată lumea vorbeşte încet şi regula este să nu faci tărăboi. Cu alte cuvinte, dacă ţi-e frică de reacţia lui la aflarea veştii, un muzeu îţi asigură faptul că va fi dat afară dacă face scandal. În plus, mediul tăcut şi solemn, precum şi eleganţa acestor locuri îi poate influenţa reacţia (poate îi este ruşine să ţipe într-un astfel de loc, chiar dacă este foarte nervos).
La el acasă
Dacă vrei să te desparţi de iubit şi el este genul care face scandal, aruncă obiecte sau pur şi simplu ţipă foarte tare, la el acasă poate fi locul potrivit.
În primul rând, dacă sunteţi la el acasă şi tu eşti cea care pleacă, nu rişti să te faci de râs în faţa vecinilor tăi şi nu rişti să ai ceva prin casă dărâmat sau spart.
În al doilea rând, nu este nevoie să agravezi situaţia încercând să-l dai afară, pentru că tu poţi pleca oricând, lăsându-l să se calmeze într-un mediu familiar.
Sursa foto fata îngrijorată: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!