5 trucuri pentru un sex oral de neuitat

De Stela Moisescu pe

Vrei să ştii care sunt detaliile care fac diferenţa atunci când îi faci sex oral? Chiar dacă ştii tehnica de bază, nu strică să o condimentezi cu următoarele trucuri.
Ele sunt uşor de pus în practică şi măresc intensitatea plăcerii din timpul orgasmului său!

Iată 5 trucuri simple pentru o partidă de sex oral de neuitat!

1. Completează sexul oral cu atingerea mâinilor tale

Unele femei nu reuşesc să strângă penisul suficient de puternic cu buzele. Fără o stimulare intensă şi rapidă, bărbaţii nu ating climaxul sau, dacă o fac,  o fac după mult timp, plăcerea fiind cu mult diminuată. De aceea, te poţi folosi de mâini pentru a puncta mişcarea pe care o realizezi cu buzele când îi faci sex oral iubitului. Plăcerea va fi mult mai intensă.

Celebrii sexologi americani, Dan şi Jennifer spun că stimularea penisului cu mâinile în timpul unei partide de sex oral este trucul care face diferenţa dintre o partidă ce durează o oră şi alta în care bărbatul are orgasm după 10, 15 minute.

Apucă cu o mână baza penisului, mişc-o în sus şi în jos doar până la jumătatea penisului şi foloseşte-ţi buzele şi limba pentru partea de sus.

2. Tratează-i capul penisului ca pe un clitoris

Capul penisului unui bărbat este foarte sensibil. El nu trebuie ignorat, dar nici asaltat. De multe ori femeile uită să aplice presiune pe vârful penisului, tinzând să îşi mişte buzele doar pe corpul penisului. Ar trebui să acorzi atenţie şi vârfului şi poţi face acest lucru prin rotirea limbii în jurul lui.

3. Masează-i perineul (zona dintre scrot şi anus)

Această zonă este foarte sensibilă, iar atunci când este atinsă şi prostata primeşte o stimulare indirectă, lucru care îi provoacă bărbatului senzaţii intense de plăcere. Atingerea perineului în timpul sexului oral îl aduce mult mai repede la orgasm pe iubitul tău!

4. Nu mai acorda atenţie secreţiei salivare

Sexologii sus menţionaţi precizează că multe femei se tem să nu saliveze prea tare în timp ce fac sex oral iubitului, moment în care taie din calitatea stimulării pentru a înfrâna acest reflex. Cei doi specialişti te sfătuiesc să nu mai acorzi atenţie secreţiilor salivare şi să ţii, eventual, un prosop la îndemână, dacă ai nevoie de el. În plus, ei te asigură că bărbaţii nu sunt deranjaţi de excesul de salivă, atâta timp cât primesc un sex oral… fără inhibiţii!

5. Oferă-i un spectacol vizual

Pentru că bărbaţii sunt incitaţi de stimuli vizuali, poţi transforma partida de sex oral într-un show deosebit de erotic în ochii iubitului tău. Nu trebuie decât să alegi o poziţie sexy din care să-i faci sex oral şi să-l priveşti în ochi din când în când, pentru a-i trasmite cu privirea cât de bine te simţi în acel moment.

Află care sunt tehnicile de sex oral din Kamasutra, precum şi tehnicile inedite în care îi poţi face sex oral!

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro