Top 5 fantezii preferate de bărbaţi

De Stela Moisescu, pe

Foarte puţini bărbaţi îşi mărturisesc cu sinceritate cele mai ascunse fantezii. Dacă şi iubitul tău e secretos, află de la noi care sunt fanteziile lor preferate şi surprinde-l plăcut…
Psihologul Daniela Ogiolan a realizat clasamentul celor mai des întâlnite fantezii ale bărbaţilor.

După cum te aşteptai, locul întâi este ocupat de partida de sex în trei: două femei şi un bărbat. Potrivit specialiştilor această fantezie este cea mai comună, dar nu trebuie să-ţi dea bătăi de cap, căci este şi inofensivă. Un bărbat iubitor nu-şi va constrânge partenera să-i îndeplinească această fantezie.

Locul doi aparţine partidei de sex în locuri publice. Teama de a fi prins sau faptul că pot fi priviţi este incitantă pentru unii bărbaţi.

Actul sexual cu o femeie necunoscută, făcut în mod spontan se clasează pe a treia poziţie în topul fanteziilor.

Fantezia cu o femeie care joacă un rol ocupă a patra poziţie. Rolul depinde de preferinţele voastre. Cele mai comune roluri sunt cele de sclavă sau stăpână.

Ultimul loc este ocupat tot de o fantezie care implică mai mulţi parteneri. Este vorba de swingers.

O fantezie a bărbaţilor uşor de îndeplinit este cea în femeia îl urmăreşte cu privirea în timp ce el se masturbează. Lui îi face plăcere să fie privit şi va încerca la rândul lui să o privească în ochi pe iubita sa.

Elementele nelipsite din fantezia unui bărbat

Află că toate fanteziile bărbaţilor au câteva elemente comune. Pentru el contează mult aspectul fizic al persoanei imaginate, în special zona sa intimă şi mai puţin decorul sau scenariul acţiunii.

În fanteziile lor găseşti multe imagini şi puţine senzaţii. Formele unei femei sunt mai preferate în fantezii spre deosebire de senzaţia oferită de atingerea ei.

Adesea, într-o fantezie sunt prezente mai multe femei, unele- produsul imaginaţiei lui, iar altele- femei cu care sexul este tabu, cum ar fi prietena ta cea mai bună sau colega lui de muncă. Foarte rar fantezia bărbatului conţine doar imaginea iubitei sale.

Potrivit unui studiu, doar 12% dintre bărbaţi îşi imaginează într-o fantezie o singură persoană.

Bărbaţii sunt de două ori mai predispuşi decât femeile să aibă fantezii cel puţin o dată pe zi, arată doctorul Donald Symons. Totodată aceştia visează la mai mulţi parteneri sexuali în decursul unei zile decât femeile.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!