6 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor să facă sex

De Raluca Cristea, pe

Am mai spus-o şi o mai spun: nimeni nu este perfect. Mai mult decât atât, există femei care nici nu îşi dau seama că ţin bărbaţii departe prin comportamentul lor.

Află care sunt cele 6 tipuri de femei cu care niciun bărbat nu vrea să facă sex!

Femeia care plânge din orice

Indiscutabil, bărbaţii apreciază femeile sensibile, însă sensibile la frumos sau la nevoile lor, nu cele care izbucnesc în plâns din orice. Ca să nu mai vorbim de cele care folosesc plânsul pe post de şantaj emoţional şi tocmai aici e buba: dacă este un bărbat care vrea doar o aventură sau un bărbat care ia lucrurile mai încet, atunci cu siguranţă plânsul îl va îndepărta!

Îţi dai seama ce oroare să vrea doar sex şi apoi să fie bombardat cu lacrimi de crocodil sau ameninţări şi şantaj printre lacrimi. El vroia doar sex, nu şi o bocitoare!

Femeia care nu are încredere în ea

Oricât de dezvoltat ar fi simţul lui patern, când vine vorba de sex sigur n-are nevoie de o femeie-copil, care nu are încredere în calităţile ei fizice şi nu numai. Dacă în mod constant, voit sau nu, atragi atenţia asupra defectelor tale fizice sau de caracter, nu te aştepta să primeşti vreodată apreciere din partea lui, cu atât mai mult să fie atras sexual.

Femeia care nu îl înţelege

Cum crezi că ar putea fi atras sexual de tine dacă tu transpiri prin toţi porii o atitudine feminist care condamnă bărbaţii şi gesturile lor specifice – plăcerea pentru meciurile de fotbal, ieşirile cu băieţii, scărpinatul şi aşa mai departe?

Dacă nu poţi să laşi de la tine pentru lucruri banale, cum ai putea să te ridici la înălţimea aşteptărilor lui sexuale şi să fii de acord cu fanteziile şi ideile lui când face sex?

Femeia nebună de legat

Şi când spun nebună de legat, nici nu exagerez, nici nu trebuie să te îndoieşti că n-ar exista suficient de multe astfel de femei. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că nu îi calci pe urme.

Este cea care trimite 10 mesaje pe zi şi sună în caz că nu i se răspunde la mesaj, are pretenţii să îi dea complet peste cap programul şi dacă i se reproşează obiceiurile maniace, neagă totul nervoasă.  Dacă ceva îl deranjează pe iubitul ei, nu se va strădui să se schimbe, mai degrabă îl va sufoca, crezând că aşa îşi manifestă toată atenţia. Ea nu renunţă niciodată şi asta nu este reconfortant pentru un bărbat, oricât de mult şi-ar dori sexul cu ea. Cine se leagă la cap fără să îl doară?

Femeia experimentată şi femeia mincinoasă

De ce le-am aşezat una lângă cealaltă? Pentru că atunci când vine vorba de sex, bărbaţii fac acelaşi lucru – un raport de sinonimie între femeia cu multe experienţe sexuale şi femeia care minte pentru că, nu vor şti niciodată dacă minte sau nu în privinţa trecutului ei sexual.

Ca bărbat, cred că trebuie să fii disperat sau inconştient să faci sex cu o femeie în care nu ai încredere sau despre care ştii că a trecut prin patul multor bărbaţi, poate chiar prieteni ai tăi.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!