Tehnici orientale pentru satisfacţie sexuală

De Stela Moisescu pe

Tehnicile sexuale orientale promovate de chinezi şi japonezi îţi oferă, pe lângă plăcere fizică foarte intensă, şi alte beneficii importante, precum vindecarea disfuncţiilor…
… sexuale şi restabilirea echilibrului emoţional.

În cultura chineză şi japoneză satisfacţia sexuală nu este sinonimă cu stimularea zonei intime. Atingerea plăcerii sublime se face prin căi mult mai subtile, dar la fel de eficiente.

De exemplu, un sărut îţi poate oferi fiorii pe care ţi-i oferă actul sexual. Sexologia orientală spune că buza superioră a femeii comunică cu clitorisului ei, în timp ce buza inferioară a bărbatului comunică cu penisul lui. Aşadar, dacă conştientizaţi amândoi această legătură, un sărut în care tu îi cuprinzi buza inferioară, iar el îţi cuprinde buza superioară vă poate oferi senzaţii de excitare pe care nu le credeaţi posibile.

Cele mai erogene zone în viziunea orientală

Dacă Occidentul ne indică zone erogene precise, în Orient există credinţa că singure ne limităm zonele erogene cu mintea, punând prea mult accent pe stimularea genitală. În faza de excitare putem observa că tot corpul este antrenat, aşa că el are mai mult potenţial decât îi atribuim noi.

În cultura orientală sunt considerate deosebit de erogene zone cărora, cel mai probabil, tu nu le acorzi atenţie. Ne axăm, de exemplu pe sărutarea urechilor, dar ignorăm pleoapele. Iubitul tău îţi atinge sânii, dar nu şi spaţiul dintre ei.

Alte zone erogene „orientale” sunt şi genunchii, buricul, vârful nasului, palmele, osul pubian, umerii, tălpile picioarelor sau degetele.

Dacă eşti receptivă abordării orientale, stimularea acestor zone erogene inedite va trezi în tine reacţii neaşteptate.

Tehnici chineze şi japoneze de stimulare sexuală

Sexologii din Orient te sfătuiesc să încerci tehnici de stimulare inspirate din acupresură. Metoda tradiţională chineză, preluată şi de japonezi, presupune să aplici presiune în anumite puncte de pe corp cu mâinile sau coatele, ori cu instrumente specifice.

Acupresura folosită în context sexual îţi omogenizează senzaţiile de excitare, astfel că le vei simţi în tot corpul, nu doar local. Presiunea aplicată în anumite puncte îţi reglează sensibilitatea trupului şi te face mai receptivă stimulilor sexuali!

În plus, atingerea acestor puncte te revigorează şi în plan psihologic, pentru că îţi oferă o senzaţie de siguranţă şi echilibru emoţional.

Află care sunt cele 5 puncte erotice în acupresură pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2