Te iubesc pentru ca ma accepti asa cum sunt

De Georgiana Constantin, pe

Fii un ascultator de incredere Dar oare e posibil sa ai o relatie sincera? Ideea e ca multi incearca, dar putini reusesc. Si principalul motiv pentru care barbatii nu sunt sinceri, sunt consecintele.

Specialistii spun ca barbatii simt ca femeile vor si au nevoie sa fie mintite, pentru ca nu ar putea suporta anumite adevaruri. De asta se feresc sa le faca anumite marturisiri, pentru a nu le supara.

De fapt, multe femei isi folosesc emotiile in controlul relatiei, vor anumite raspunsuri si se simt devastate daca nu il primesc. Iar multe dintre noi ne-am format deja imagini despre cum ar trebui sa simta sau sa gandeasca el. Si ei constientizeaza asta. Asa ca vina este a amandurora.

Primul pas spre o relatie bazata pe incredere este sa il accepti asa cum e si sa nu mai cauti raspunsurile pe care ti le doresti. Ii vei da senzatia ca are alaturi un partener solid, care il va sprijini la bine si la rau. Asa ca da-i ocazia sa-ti spuna adevarul si lasa-l sa fie el, nu cel din fanteziile tale.

Pentru ca puterea de a accepta adevarul si parerea celorlalti creste o data ce realizam ca siguranta de sine vine din faptul ca suntem sincere cu noi insine si ca ne acceptam asa cum suntem.

Fii sincera si intelegatoare cu tine

Asa vei fi mai toleranta si fata de ceilalti. Un mod bun in care sa-l faci sa te considere cea mai buna prietena este sa ii arati ca esti open-minded, naturala si ca nu il judeci. Dar nu inainte de a inceta sa te mai judeci pe tine sau de a-ti reprosa lucruri din trecut, pe care nu ai reusit sa le indeplinesti.

Daca te comporti in felul asta cu tine, vei fi tentata sa faci la fel si cu ceilalti. Se spune ca cei pe care ii intalnim sunt un fel de oglinzi ale unor parti ale noastre si ii atragem pentru a ne face sa iubim si acele parti.

In acest caz, constiinta de sine este foarte importanta. Si daca vrei sa creezi o relatie dinamica intre voi doi, fa un mic inventar al parerilor despre tine si al felurilor in care ai fost tratata in trecut de persoanele importante din viata ta.

Iar daca nu esti multumita, este momentul sa faci un pas spre schimbare. Incearca sa fii si tu altfel, pentru a-i ajuta pe ceilalti sa-si schimbe atitudinea fata de tine.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!