Tactici sexy şi curajoase pe care orice femeie trebuie să le ştie

De Raluca Cristea, pe

Gata cu lipsa de control! Nu te mai gândi atât de mult cât te place, ce îi place, unde vrea să meargă. E timpul pentru o schimbare!

Ia iniţiativa, surprinde-l, fii altfel decât te crede! Dacă nu o să-i placă, nicio problemă. Dar dacă o să-i placă, o să te găsească atât de sexy şi puternică!

Citeşte mai jos care sunt tacticile pe care le foloseşte o femeie sexy şi curajoasă ca să facă impresie bună bărbatului dorit!

Întreabă-l dacă vrea să rămână la tine peste noapte

Nu te preface ca o adolescentă că îl inviţi ca să îi arăţi nişte poze sau vreun videoclip. Aproape nici faza cu filmul nu mai merge. În plus, nu te lăsa pradă replicilor lui aluzive şi jocurilor de cucerire care duc direct la pat, ceva de genul: patul meu este mai confortabil decât canapeaua ta, rămân la tine pentru că am băut şi nu pot să conduc, de parcă nu ar putea să ia un taxi sau să cheme pe cineva. Decât să o lungiţi cu jocuri de copii, cred că v-ar plăcea mai degrabă să îi spui: “Rămâi la mine în noaptea asta?”  Asta nu înseamnă că eşti o femeie uşoară şi nici nu implică sex, decât dacă asta vreţi.

În pat, spune-i ce vrea să audă

Bărbaţilor le place să fie lăudaţi, mai ales în pat şi, când se întâmplă aşa, prestaţia sexuală e şi mai bună. Dacă sunteţi în public, spune-i la ureche că vrei să fiţi doar voi doi. Iar dacă partida de sex nu e dintre cele mai bune, fă-ţi un mare bine şi şopteşte-i că te simţi foarte bine cu el, că vrei să te atingă aici şi acolo, etc. Cine ştie, poate e chiar imboldul de care avea nevoie ca să-ţi întreacă aşteptările.

Fără întrebări

Nu ezita, nu pune multe întrebări, mai degrabă fă-i propuneri concrete. Înlocuieşte “ Ce planuri ai sâmbătă, poate mergem să mâncăm ceva împreună” cu “ Vreau să mănânc ceva bun în oraş, în weekend, cu tine”. Cui nu îi place să se simtă dorit, important?

Nu îi da impresia că te gândeşti la viitorul relaţiei

Mai exact, nici nu te mai gândi. Indiferent ce vârstă ai, spune-ţi aşa: am lângă mine un bărbat interesant cu care pot să fac sex şi care mă face să mă simt bine. Nu trebuie să ştiu ce urmează, trebuie să mă bucur de ce trăiesc acum.

Dă-i mesaje obraznice

În ordinea pe care o preferi, trimite-i în fiecare zi un sms în care să îi scrii: arăţi foarte bine, blugii din seara x te fac sexy, nu vreau să dorm singură în noaptea asta, o surpriză sexy te aşteaptă acasă, vino mai repede în dormitor lângă mine, etc.  Pentru mai multă inspiraţie, citeşte şi articolul 10 sms-uri erotice pentru iubitul tău.

Gândeşti şi arăţi fabulos şi după 30 de ani

Din serialul Sex and The City am învăţat că după 30 de ani eşti şi mai deschisă să experimentezi social şi sexual şi că shoppingul cu prietenele, în căutarea de haine şic, este cea mai bună terapie anti stres. Mesajul este clar: viaţa după 30 sau 40 poate să fie la fel de incitantă ca şi cea dinainte dacă eşti pe deplin conştientă de potenţialul tău, de sex appeal-ul pe care îl ai şi de experienţa acumulată cu lumea în general şi cu bărbaţii, în special.

Care crezi că este tactica cea mai eficientă?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!