Tehnici corecte de stimulare a clitorisului

De Stela Moisescu pe

În cazul în care stimularea clitorisului nu te aduce la orgasm, înseamnă că încă mai ai lucruri de învăţat despre singurul organ dedicat exclusiv plăcerii sexuale.
Deşi terminaţiile nervoase fac din clitoris cel mai sensibil organ al unei femei, el nu îţi aduce întotdeauna senzaţii de plăcere. Unele femei îl percep ca fiind „prea sensibil” şi simt nevoia iminentă să oprească orice stimulare asupra lui. O situaţie des întâlnită este cea în care ea nu suportă să i se mai facă sex oral, pentru că simte un disconfort prea mare în zona clitorisului.

În cazul în care şi ţie stimularea clitorisului îţi provoacă senzaţii neplăcute, iată ce trebuie să ştii despre clitoris, dar şi despre stimularea corectă a acestuia.

1. Multe femei nu suportă să li se atingă clitorisului, dacă nu sunt deja excitate.

Orice încercare de stimulare a clitorisului, fără să fi incitată, e posibil să te lase rece. Abordarea este foarte importantă. Un început neinspirat îţi poate da senzaţia că clitorisul tău este prea sensibil pentru a mai fi atins. Aşadar, nu ar strica să îţi imaginezi o fantezie sau să faci o baie cu iubitul tău înainte de a începe stimularea propriu-zisă.

Sexologii recomandă ca prima atingere să fie întotdeauna una caldă, lubrifiată şi fermă! Multe femei sunt incomodate de sexul oral început cu vârful limbii, de exemplu. Roagă-l pe iubitul tău să îţi curprindă clitorisul cu buzele şi să sufle un aer cald deasupra lui, iar mai apoi să realizeze mişcări circulare cu limba, aplicând suficientă presiune. Aşa ai mai multe şanse să te simţi excelent în timpul unei partide de sex oral. Totodată, l-ai putea ruga ca, mai întâi, să îţi răsfeţe cu limba zona din jurul clitorisului.

2. Sensibilitatea clitorisului variază pe durata ciclului tău menstrual.

Ceea ce înseamnă că stimularea care îţi provoacă acum fiori de plăcere, e posibil ca peste o săptămână să te incomodeze teribil. Tocmai de aceea, ar trebui să experiementezi cât mai mult, fără să te descurajezi că atingerile de ieri, azi nu îţi mai provoacă plăcere.

Iată opt poziţii de sex pentru stimularea clitorisului!

Citeşte cum trebuie stimulat un clitoris sensibil pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2