Ce vrei în pat şi cum îi ceri iubitului tău asta

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

Oricât de multă experienţă ar avea între cearceafuri, un bărbat nu poate şti exact care sunt punctele erogene ale fiecărei femei sau ce o excită. Poate ţie îţi place să te mângăie pe sâni sau din contră. Orice ar fi, vezi cum să-i ceri ce îţi doreşti, fără să-i jigneşti cunoştinţele anatomice:
Se mişcă prea repede
Sutele de filme pentru adulţi urmărite de bărbaţi nu fac decât să-i înveţe să se mişte la fel ca starurile porno, crezând că aşa „se face” de fapt. O femeie normal nu prea găseşte multă plăcere când un bărbat o penetrează atât de repede şi sexul poate deveni chiar dureros. Data viitoare când faceţi sex, preia tu controlul – dacă poţi, iniţiază tu partida de sex – şi spune-i cum vrei să se mişte. La sfârşit, spune-i cât de bine te-ai simţit şi cât de mult îţi place când se mişcă mai încet, iar el va prinde ideea din prima.
Vrei să te mângâie altfel
Poate că sânii tăi sunt mai sensibili şi nu îţi place cum îi atinge, pentru că nu este atât de tandru pe cât ar trebui.  Data viitoare când ajungeţi la acest punct, ai două variante: te poţi atinge singură ca exemplu pentru el – cât de uşor să te atingă şi ce îţi place mai mult ori îi poţi lua mâna şi îi poţi arăta exact cum îţi doreşti să îţi mângâie sânii. Nu uita să-i spui că aşa – cum îi arăţi tu – îţi place foarte mult.
Cere-i un pic mai mult
Rutina sexuală devine rapid plictisitoare în cuplu, aşa că dacă simţi nevoia ca lucrurile să se schimbe un pic, trebuie doar să îi spui asta în mod clar şi poţi face asta în timpul partidei de sex. Spune-i direct cum ai vrea să decurgă partida, cu o voce cât mai senzuală şi care denotă siguranţa de sine. În mod sigur va fi incitat de propunerea şi data viitoare poate că va veni chiar el cu noi idei.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!