Sfaturi de sex din întreaga lume. Vezi care sunt cele mai haioase

De Sandra S., pe
Sex

Fiecare cultură are propriile credinţe, obiceiuri şi tradiţii, de aceea fiecare societate vede anumite lucruri într-un fel faţă de vecini. Nici sexul nu este acelaşi de la ţară la ţară. Vezi ce sfaturi am adunat din întreaga lume:

China


Pentru a creea sentimentul de „acasă” oriunde v-aţi duce în vacanţă, trebuie să luaţi cu voi măcar un cearceaf în care vă simţiţi cel mai sexy – într-o culoare închisă, poate satinat, orice vă face pe voi să vă simţiţi ca într-un hotel al dragostei şi nu într-unul oarecare.

Grecia

Grecii mizează mai mult pe încrederea în sine afişată. Aşa că dacă vrei să cucereşti un bărbat, acordă-i un pic de atenţie, aţâţă-l de la distanţă, şi apoi lasă-l pe el să vină la tine. Mişcările tale trebuie să fie sigure, gesturile îndrăzneţe. Lasă subtilităţile acasă şi transmite-i direct că ai vrea să vină la tine să se prezinte.

Australia

Imaginează-ţi o fantezii erotice, dar cu iubitul tău, nu cu un necunoscut. Iar data viitoare când vă găsiţi în pat adu-ţi aminte de fantezia ta şi pune-o în aplicare. Cu siguranţă partida voastră de sex va fi mai încinsă ca de obicei.

Africa de Sud

Chiar dacă aveţi o relaţie de mulţi ani, trebuie să ştii cum să păstrezi pasiunea între voi. Sedu-l des şi începe devreme – trimite-i SMS-uri drăguţe când este la serviciu, o poză sexy pe adresa de e-mail seara, după ce ştii că a plecat de la birou şi, dacă nu vă vedeţi în seara aceea, sună-l să-i şopteşti noapte bună.

America Latină

Înainte de sex trebuie să faceţi o mică… „încălzire”, însă cei din America Latină te sfătuiesc să îi faci masaj iubitului cu cuburi de gheaţă. Senzaţiile sunt unice şi cu siguranţă îl vei înfierbânta rapid.
Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!