Sex: Cum să-i vorbeşti despre fanteziile tale

De Unica.ro, pe
Sex

Eşti doar tu cu el. E noapte. Ar fi atâtea de spus despre ce s-a întâmplat azi, încât subiectul sex e prea departe. În tăcere, se adună nemulţumiri, frustrări, vise neîmplinite…
În medie, facem dragoste de două ori pe săptămână, spun statisticile. De câte ori discutăm despre asta nu se spune. Cert e că nu e deloc uşor să începi o discuţie despre sex cu partenerul, mai ales că ai o groază de temeri, îndoieli şi prejudecăţi de înfruntat. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să spui ce ai pe suflet şi să ai o viaţă amoroasă mai bună.

Discutaţi… despre orice

Dacă vă obişnuiţi să discutaţi despre toate lucrurile care vă preocupă, veţi vedea cât de uşor e să vorbiţi şi despre sex! Oricât de obosiţi sau lipsiţi de chef aţi fi, faceţi-vă timp pentru a vă împărtăşi gândurile şi problemele. Nu e nicicând prea târziu pentru a începe, nici după 20 de ani de căsnicie. Aşadar, consolidaţi-vă încrederea discutând şi nu mai lăsaţi sexul să rămână un subiect tabu.

Încearcă trucul cu visul…

Uneori e mai greu să spui lucrurilor pe nume şi mai uşor să găseşti căi ocolite, care duc însă la aceeaşi destinaţie. Dacă ai dorinţe neîmplinite, povesteşte-i partenerului că ai avut un vis şi introdu în descrierea lui tot ce ţi-ai dori să se întâmple între voi când faceţi dragoste. În funcţie de reacţia lui la ce-i spui, vei vedea dacă e deschis sau nu la anumite schimbări în plan sexual.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!