Sex: Cele mai bune poziţii pentru stimularea punctului G

De Adina Radu, pe
Sex

Zona Grafenberg, cunoscută cel mai bine sub numele de punctul G, este cel mai uşor stimulată dacă tu stai întinsă în pat, pe spate. La orgasmul vaginal – cel obţinut după stimularea punctului G – se ajunge foarte greu, însă tot efortul depus merită…
Punctul G este situat la aproximativ cinci centimetri în interiorul vaginului, pe peretele superior (din faţă, nu cel dinspre zona anală), iar zona este un pic mai rigidă, iar atunci când te exciţi se simte cam ca un burete poros. Iată cele mai bune poziţii pentru a stimula punctul G:

Misionarul

Cea mai cunoscută poziţie din toată lumea şi probabil că cea mai folosită. Este foarte simplă şi foarte bună pentru stimularea punctului tău G. tu trebuie doar să stai întinsă pe spate, cu picioarele desfăcute, iar partenerul deasupra ta, cu faţa spre tine.

Fluturele

Ai nevoie doar să stai întinsă pe pat, cu fundul la margine şi picioarele pe jos, iar partenerul stă în genunchi în faţa ta, pe jos, între picioarele tale. Şi din poziţia asta punctul G este stimulat foarte uşor, dar în acelaşi timp îţi poate stimuli şi clitorisul manual.

Arcul

Trebuie să stai cu umerii sprijiniţi în pat, în timp ce îţi ridici bazinul ca şi cum ai vrea să faci „podul” de jos, ca la lecţia de educaţie fizică. Partenerul te penetrează stând în genunchi în faţa ta.

Scoica vieneză

O altă poziţie bună pentru a obţine un orgasm vaginal este scoica vieneză, însă nu oricine reuşeşte să se aşeze în poziţia aceasta. Tu stai întinsă pe spate, însă trebuie să îţi ţii picioarele apropiate, întinse şi aduse la unul dintre umeri. Partenerul te penetrează de deasupra, ca în poziţia misionarul, însă trebuie să se sprijine pe braţe, ca să nu te… strivească.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro