Sex la plajă: Cele mai bune poziţii de încercat în vacanţă

De Adina Radu, pe
Sex

A venit vara, toată lumea pleacă în concediu sau în vacanţă. Dacă ţi-ai făcut deja planuri să mergi cu iubitul la mare, trebuie neapărat să încercaţi şi poziţiile astea… dar aveţi grijă să nu vă prindă cineva!

„Stropitoarea sexy”

Grădinile sunt dotate cu stropitori care noaptea sunt pornite. Şi cum noaptea nu e prea multă lume în jur, de ce să nu profitaţi de prezenţa lor? Poziţia potrivită pentru sex în grădină este Capra în picioare, dar aşezaţi în faţa unui aspersor (desigur, dacă nu este apa prea rece), care să stropească în zona ta genitală.

Bărcuţa

Poziţia asta implică… o bărcuţă. Vă sprijiniţi amândoi cu spatele de margini, cu genunchii îndoiţi. Tu îţi urci picioarele pe umerii lui şi el te penetrează din poziţia aceasta – făcând mişcări ca o barcă pe valuri.

„Îmbrăţişare” în jacuzzi

Pentru asta ai nevoie de o cadă cu apă caldă destul de mare, care să aibă trepte sau o bancă pe care să stai. El stă în fund, în timp ce tu te aşezi în braţele lui, cu faţa la el, având picioarele îndoite. Te mişti de sus în jos sau din spate în faţă.
Sex la plajă: Cele mai bune poziţii de încercat în vacanţă

Surfing

Aveţi nevoie de o saltea de apă stabilă şi o mare calmă. Tu stai întinsă pe burtă pe saltea, iar el stă deasupra ta, întins peste tine şi te penetrează din spate. Pentru mai mult echilibru, el îşi poate înfăşura picioarele în jurul saltelei, ca şi cum ar sta călare pe un cal.

Pe şezlong

El se aşează pe spate, iar tu te aşezi peste el în poziţia Reverse Cowgirl (cu faţa spre picioarele lui) şi îţi înfăşori picioarele în jurul şezlongului. După ce v-aţi găsit poziţia, tu vei fi cea care se mişcă: sus-jos, faţă-spate sau chiar stânga-dreapta.
Foto: ThinkStock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!