Sex: Câteva mişcări indecente, pe care trebuie să le încerci

De Adina Radu, pe
Sex

În Statele Unite, un roman erotic a făcut valuri – „Fifty Shades of Grey” – ajungând la scurt timp de la lansare una dintre cele mai discutate cărţi. Iată câteva idei preluate din roman, atât de fierbinţi că trebuie încercate:

Joc de rol

Compuneţi un scenariu obraznic în care vă spuneţi unul altuia „domnule/doamnă” – sau oricum vreţi – iar de fiecare dată când unul uită de apelativ, să primească o mică bătăiţă la fund.

Leagă-l la ochi

Apoi condu-l prin casă într-un loc unde nu aţi mai făcut sex. Este mai incitant pentru el că nu vede ce se întâmplă şi mai ales unde.

Pe scaun

Aşează-l pe un scaun şi apoi dezbracă-te senzual în faţa lui. După ce-ţi dai şi chiloţii jos, leagă-i mâinile cu ei, apoi dansează în poala lui, dar nu-l lăsa să te atingă.

Decupează şi rupe

Alege cea mai sexy pereche de chiloţi pe care o ai şi decupează în zona clitorisului. Când el va ajunge cu degetele acolo şi simte că ai decupat lenjeria intimă, spune-i să-ţi rupă chiloţii de tot.

Masturbează-te

Masturbează-te în faţa lui, dar lasă-l pe el să-ţi spună ce să faci şi cum.

Sex oral

În timp ce se uită la televizor sau stă în faţa computerului, aşează-te în genunchi în faţa lui şi fă-i sex oral, fără să sufli o vorbă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!