Sex: De ce mimează bărbaţii orgasmul ?

De Mia, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 15:07
Sex

Poate n-ai mai auzit de asta până acum, dar nu doar femeile sunt cele care se prefac că ajung la punctul culminant al partied de sex, ci şi bărbaţii mai mimează câteodată orgasmul. Este mai greu pentru un bărbat să facă asta şi totuşi de ce ar face-o?
Este mult mai comun să auzi despre femei că au mimat orgasmul, mai mult de grija sentimentelor partenerilor – o femeie se preface  pentru a-şi face iubitul să se simtă bine că o satisface în pat. Cu toate acestea, ea mai degrabă ajunge frustrată sexual decât satisfăcută şi în timp relaţia îşi pierde autenticitatea din cauza minciunilor, în cazul în care acestea se repetă. Care ar fi motivele partenerului să mimeze orgasmul?
Îşi pierde erecţia
Motivele pentru care îşi pierde erecţia pot fi mai multe – de la cele emoţionale, la psihologice şi până la cele medicale. Poate fi stresat de la serviciu, poate că nu se simte destul de atras de partenera sa, poate că are nevoie să simtă o legătură emoţională pentru a performa mai bine în pat sau poate că vârsta a început să-şi pună amprenta şi nu mai reuşeşte să-şi menţină erecţia ca altădată. De aceea, ca să nu se facă de râs, poate mima orgasmul.
Dragoste şi sex: De ce ne înşelăm iubiţii?
Nu este destul de excitat
Poate nu se simte destul de atras de partenera sa şi ştie că în curând îşi va pierde erecţia, astfel, ca să grăbească lucrurile şi să nu-i rănească sentimentele femeii de lângă el, îi spune că a terminat.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!