Sex: Cum îl convingi să folosească prezervativul

De Unica.ro, pe
Sex

Explică-i noului tău prieten că prezervativul e un „accesoriu” obligatoriu dacă vrea să faceţi sex.
Tu îţi doreşti mai multă siguranţă, iar el visează la cât mai multă aventură. Cum faceţi totuşi ca viaţa voastră sexuală să fie o aventură sigură?

Cum să vorbeşti cu el despre contracepţie

Studiile arată că bărbaţii, pe cât de interesaţi sunt de sex, pe atât de mult evită discuţiile despre contracepţie. Totuşi, cu puţină diplomaţie din partea partenerelor de viaţă, un asemenea subiect poate fi adus în discuţie. Aşadar, nu-ţi rămâne decât să alegi momentul potrivit pentru a vorbi cu el despre subiectul care te frământă de ceva vreme. Chiar dacă eşti tobă de informaţii, nu te apuca să-i ţii o pledoarie ca la ora de dirigenţie, pentru că se va simţi intimidat sau plictisit. Abordează mai degrabă subiectul în aşa fel încât să-l faci să înţeleagă cât de importantă este folosirea unei metode de contracepţie eficiente şi adecvate pentru sănătatea vieţii voastre sexuale.
Explică-i că un avort nu este doar foarte neplăcut, dar, din cauza unor complicaţii, îţi poate pune viaţa în pericol şi vă poate răpi şansa de a (mai) deveni părinţi atunci când o să doriţi acest lucru. De asemenea, spune-i că te-ai simţi mult mai relaxată şi te-ai bucura mai mult de viaţa voastră sexuală dacă aţi folosi o metodă contraceptivă. Dacă sunteţi un cuplu proaspăt, abia la început, şi vă stânjeneşte foarte mult această discuţie, având, în plus, nelămuriri, vă puteţi adresa unui cabinet de planificare medicală. Aici veţi primi toate informaţiile necesare pentru a putea alege o metodă de contracepţie potrivită vârstei şi stilului vostru de viaţă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!