Sex: Cum faci amor cu un bărbat super dotat?

De Amelia Matei, pe
Sex

În opinia generală, un penis mare strânge ovaţii şi admiraţie din partea publicului feminin şi nu numai. Oare situaţia este chiar atât de roz? Nu chiar…
Un bărbat prea dotat se vede nevoit uneori chiar să renunţe la o relaţie din cauza incompatibilităţii fizice cu partenera. Dacă iubitul tău este dotat acolo jos şi nu vrei să ajungi să renunţi la el din cauza asta, învaţă cum să faci sex cu el!

Excitată… foarte excitată!

Ca parte a răspunsului sexual, excitaţia îţi induce pofta de sex şi lubrifiază vaginul, aşadar te pregăteşte să faci sex. Dacă ai fost obişnuită până acum cu un penis de mărime medie, este posibil să poţi face sex şi dacă partenerul de acum este mai dotat, însă doar după un preludiu luuuung şi când eşti foarte excitată. De mare ajutor acum sunt stimularea clitorisului şi folosirea unui vibrator.

Dacă ai probleme în a te lubrifia, apelează la un lubrifiant pe bază de apă, poate chiar cu aromă!

Produse special create

În sex shopuri există de ceva timp produse special create pentru bărbaţii cu penis mare. Numite uneori ,,limitatoare” sau ,,gogoşi”, sunt de fapt un inel subţire de cauciuc sau vinil care se aşază spre baza penisului şi limitează penetrarea totală, practic îl obligă pe iubitul tău să te penetreze doar până la inel. Treptat, puteţi renunţa la inel odată ce iubitul tău reţine cât este în regulă pentru tine.

Poziţii sexuale pentru cupluri… dotate!

Cele mai bune poziţii sexuale atunci când ai de-a face cu un partener dotat sunt cele în care amândoi puteţi controla unghiul şi intensitatea penetrării. Iată câteva exemple:

Tronul – el stă pe marginea patului sau pe scaun, iar tu te aşezi în poala lui cu faţa sau cu spatele şi amândoi controlaţi penetrarea;
Misionarul – partenerul are control perfect asupra penetrării;
Tu deasupra – controlezi penetrarea dar este puţin mai obositor pentru picioare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!