6 activităţi de cuplu care vă cresc pofta de sex

De Adina Radu, pe
Sex

O femeie nu se poate excita „la comandă”, ci are nevoie de un preludiu destul de lung pentru a fi, apoi, pregătită pentru sex, în timp ce pentru un bărbat este mai simplu de atât. De aceea nici nu ai chef de fiecare dată de momentele intime cu iubitul tău. Iată câteva activităţi pe care le puteţi face împreună, ca să vă recâştigaţi apetitul sexual:
Masaj de cuplu
La masajul de cuplu staţi în aceeaşi sală, unul lângă celălalt, auzind gemetele moi de plăcere. La sfârşit vă veţi simţi foarte relaxaţi şi sigur veţi vrea să mergeţi mai departe atunci când ajungeţi înapoi acasă. Pont: pentru a nu cheltui mulţi bani pe acest lux, căutaţi vouchere de reduceri sau puteţi să vă faceţi masaje erotice unul altuia, în intimitatea propriei locuinţe.
Cursuri de yoga
În timpul cursului de yoga, când staţi în poziţiile complicate şi vă susţineţi corpurile reciproc, intimitatea între voi creşte, la fel şi pofta să vă întâlniţi în dormitor odată ce terminaţi ora. În plus, dacă vă ţineţi de curs, în timp veţi deveni amândoi mai flexibili şi veţi vrea să încercaţi noi poziţii şi în pat.
Cum este femeia ideală, în viziunea bărbaţilor? 7 lucruri pe care le caută la EA
Maraton cu filme
Nu te gândi imediat la filmele pentru adulţi. Cu toate că şi acestea ar fi o idee bună şi o metodă rapidă să vă stimuleze apetitul sexual, mai bine faceţi un playlist de filme cu scene erotice uşoare, destul cât să vă ducă cu gândul la sex.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!