Scurt istoric al sexului în filme. Când a apărut primul sărut?

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

Primul film pentru publicul larg cu scene de sex

De data aceasta europenii au fost înaintea americanilor – un regizor ceh a produs în 1933 drama „Ecstasy” în care actriţa principală a simulate un orgasm. Cu toate că scena nu este explicit, ci poate fi văzută doar faţa actriţei, cel care urmăreşte filmul îşi dă seama imediat că este vorba de o scenă de sex.

Filmele lui Alfred Hitchcock

Hitchcock a fost un regizor foarte curajos, iar în 1940 a scos pe piaţă filmul Rebecca – după cartea lui Daphne du Maurier – în care era prezentată o relaţie de iubire între două femei. În 1946, în filmul Notorious, Hitchcock le-a râs în faţă autorităţilor care impuneau o limită temporală de trei secunde pentru un sărut, aducând pe marile ecrane una dintre cele mai senzuale scene – de sărut – ale vremii.

Primele filme gay

Homosexualitatea încă nu este acceptată, iar în 1924 a fost de-a dreptul şocant pentru oameni să vadă aceste imagini în faţa lor. Filmul german Mikael a deschis calea relaţiilor homosexuale în faţa camerelor de luat vederi, fiind prezentată relaţia ditnre un pictor şi modelul său, o poveste de dragoste dramatică, cu final trist. Şi tot nemţii au scos primul film în care apare un cuplu de lesbiene – Madchen in Uniform (fetele in uniformă, n.r.).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!