Scurt istoric al sexului în filme. Când a apărut primul sărut?

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

Prima cameră de filmat a fost creată la sfârşitul anilor 1800, iar filmele, scurte de doar câteva minute, erau prezentate ca bizarerii la carnavaluri. Invenţia a devenit un important instrument de comunicare şi divertisment şi pentru mass-media, începând cu secolul 20. La început, chiar şi un sărut scandaliza întregul auditoriu, însă imaginile apărând în mai multe rânduri, publicul a început să se obişnuiască cu ideea. Iată cum arătau primele scene intime:

Primul sărut

Primul sărut cinematic a apărut în 1896, filmat de Thomas Edison. Actorii din piesa muzicală Văduva Jones (The Widow Jones) au fost rugaţi să refacă scena sărutului în faţa aparatului de luat vederi, iar micul film rezultat a fost arătat auditoriului. Desigur, oamenii au fost scandalizaţi, iar jurnaliştii spuneau că „poliţia ar trebui să oprească astfel de apariţii dezgustătoare”.

Primele filme porno

Primul film de acest gen a fost filmat în 1915, într-o pădure. În imagini apăreau doi bărbaţi şi două femei care au plecat la plimbare cu maşina, iar când au făcut un popas a început… „nebunia”. Imaginile sunt explicite, iar partidele de sex sunt filmate cap coadă. Desigur, astfel de imagini nu erau pentru publicul larg, ci circulau „pe sub mână” din om în om şi erau chiar mai urmărite decât cele prezentate ulterior în primele săli de cinema.

Începutul cenzurii

În 1922, Cecil B. DeMille a regizat filmul „Manslaughter” (omucidere, n.r.) în care au apărut primele scene cu orgii şi de lesbianism, însă autorităţile de la Washington nu au văzut nimic bun în această îndrăzneală, aşa că au început să cenzureze astfel de filme. Puteţi urmări întregul film aici.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!